Sæsonafslutning fredag den 26. april 2024 kl. 19

Alting har en ende – også denne sæson i Visens Venner Frederikssund. Den ottende og sidste viseaften i sæsonen er fredag den 26. april kl. 19:00 i Elværket.

Visens Venner Frederikssund har haft en forrygende sæson med mange musikalske oplevelser og masser af fællessang. Denne sæsonafslutning er ingen undtagelse. Der bydes på såvel gæsteoptræden som musikalske indslag ønsket af vores medlemmer.

Vi får besøg af Thomas Kirkegaard fra Visens Venner Hillerød. Thomas elsker sammen med sin guitar at optræde i rollen som troubadour. Hans musiske meritter går tilbage i tiden til Jazz, folkesang, pop og rock, ballader og korsang. Thomas spiller stadig i band, synger folkesang, synger i kor, men holder mest af at lege troubadour.

Vores egne solister vil optræde med sange og viser, som vores medlemmer har ønsket fremført – altså en ønskekoncert. Det bliver en buket af blandede bolsjer og solisterne akkompagneres på klaver af vores musiker Leif Nielsen. Tre af de ønskede viser har Thomas i øvrigt lovet at fremføre.

Aftenen foregår i Elværket og starter kl. 19 med spisning af medbragt mad. 

Husk at medbringe egen service: glas, tallerken, bestik, kaffekop

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 24. april. Tilmelding skal ske på enten e-mail: salhauge@webspeed.dk eller på telefon: 2886 3045

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.