Viseaften fredag den 26. januar 2024

Velkommen til den første viseaften i 2024 i Visens Venner Frederikssund.

Denne aften kommer vi i den grad til at leve op til Frederikssunds image som vikingeby.

Vikingetilhørsforholdet fremgår i forvejen af Visens Venner Frederikssunds logo og også af profilbilledet på både hjemmeside og Facebook. Vores nuværende logo blev tegnet i 2021 af en kun 15 årig amerikansk udvekslingsstudent.

Denne aften vil vikingeånden også strømme fra scenen med spændende musikalske oplevelser.

I de seneste par år har der været stor interesse for vikingetiden – der har bl.a. været en Netflix serie Vikings. Men også meget tidligere har man været draget af vikingetiden. Store forfattere som Adam Oehlenschläger, B.S. Ingemann og N. F. S. Grundtvig har skrevet om vikinger og nordisk mytologi.

Vi får besøg af Frode og Vølverne – ikke mindre end 14 vølver. De vil fortolke forskellige både gamle og moderne vikingesange.

Herefter vil John Staunberg og Frode fortælle om lurens spændende historie krydret med musikalske indslag.

Sluttelig skal vi have besøg af Finn Torp som i 70’erne og 80’erne var aktiv i Jægerspris Visehus, hvor datidens kendte sangere ofte optrådte. Finn vil underholde med en blandet buket af nutidige viser med forskelligt indhold.  

Aftenen foregår i Elværket og starter kl. 19 med spisning af medbragt mad. Husk egen service: glas, tallerken, bestik, kaffekop

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 24. januar. Tilmelding skal ske på enten e-mail: salhauge@webspeed.dk eller Tlf. 28863045

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.