Gæsteoptræden af Visens Venner Helsingør og fællessang i Elværket fredag den 23. feb. 2024 kl. 19

Sæt kryds i kalenderen fredag den 23. februar 2024. Denne aften er der endnu engang lagt op til en forrygende musikalsk oplevelse. Så gå ikke glip af en glad aften i selskab med andre musik- og sangglade mennesker.

Vi får besøg af Visens Venner Helsingør: Lone Duerlund, Tom Hansen, Susse Brandt, Margit Lange og Lis Abiltrup.

Lone og Tom holder meget af af lave moderne og lidt ældre pop og rocksange om til viser, hvor teksten kommer i centrum. Lone spiller guitar og bas. Tom spiller mandolin og guitar.

Kvartetten af kvinder synger denne aften bittersøde og muntre sange/viser om kvindelivet – og når man er kommet lidt op i årene med lidt for meget Kærgården på lårene. De synger Anne Dorte Michelsen sange. Lis Abildtrup sidder ved klaveret, Margit Lange, Susse Brandt og Lone Duerlund synger. 

Hver for sig har de 4 kvinder hver deres stil og genre. Margit holder meget af revyviser og i særdeleshed Carl Erik Sørensen. Lis synger gerne a capella og gerne gamle folkeviser (dog har de ikke 49 vers) og Susse akkompagnerer sig selv i nyere viser, gerne af Sebastian.

Aftenen foregår i Elværket og starter kl. 19 med spisning af medbragt mad. Husk egen service: glas, tallerken, bestik, kaffekop

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 21. febuar. Tilmelding skal ske på enten e-mail: salhauge@webspeed.dk eller Tlf. 28863045

Du finder også Visens Venner Frederikssund på Facebook

Følg os også på Facebook

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.