Viseaften 27. okt. 2023 med besøg af Visens Venner Amagerland & Taastrup med garanti for godt humør

Denne aften kan I se frem til en varieret viseaften med en buket af blandede viser. Visens Venner Frederikssund får besøg af to hold dygtige visesangere/-fortolkere fra henholdsvis Visens Venner Amagerland og Taastrup. I kan glæde jer til en aften med viser for enhver smag og selvfølgelig som altid fællessang.

Visens Venner Taastrup - Bent, Ellen Margrethe, Ruth, Vibeke
Visens Venner Taastrup – Bent, Vibeke, Ellen Margrethe, Ruth
Annette & Tom - Visens Venner Amagerland
Visens Venner Amagerland – Annette & Tom

Anette og Tom fortæller om sig selv:

Annette: Jeg er ud af en danse familie og det var først i mit voksne liv at jeg begyndte at synge og spille teater, det startede da jeg blev medlem at Herlev Revy. Jeg synger nu også i Tårnby Koret, for at udvikle min stemme.

Tom: Jeg har spillet og sunget siden jeg var 16 år og jeg har sunget i Det Grafiske Kor i 38 år, som var et af de Danmarks ældste mandskor i stiftet i 1846. Jeg har optrådt i Tivolis Visevers Hus og var medlem af Tullemor Band, et 5 mands orkester der spillede især irsk musik, men mest med danske tekster. Vi er begge medlem af Amager Kabareten hvor der er en forestilling 8 gange om året og vi er også medlem af Visens Venner på Amager hvor der er en forestilling 7 gange om året. Peter Vesth har en sangskriver klub, som vi er blevet medlem af, for jeg (Annette) er begyndt at skrive tekster og lave melodier selv. Vi har fundet sammen i et fantastisk musisk samarbejde og vi går ud og underholder med et meget varieret repertoire, blandt andet egne sange, sjove sange og sange der kan synges med på.

Aftenen foregår i Elværket og starter kl. 19 med spisning af medbragt mad. Husk egen service: glas, tallerken, bestik, kaffekop

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 25. oktober. Tilmelding skal ske på enten e-mail: salhauge@webspeed.dk eller Tlf. 28863045.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.