Viseaften fredag den 25. februar kl. 19

Denne aften får vi gæster fra Visens Venner Glostrup ved:

Annie Laksø: formand i Visens Venner i Glostrup. Samtidigt er hun en glimrende visefortolker af både det seriøse og ikke mindst af det lette repertoire. Så forvent lidt af hvert.

Preben Jensen: Er akkompagnatør på harmonika, han er ligesom mange andre glimrende spillemænd, med på den værste, og selvfølgelig, også på den bedste vise.

Bjarne Christoffersen: Er spillemand/trubadur, har været med på visefronten siden Viseværtshusets dage, og har bagkatalog af vovede viser.

Deres repertoire vil indeholde et par viser fra Visens Venner Glostrups æresmedlemmer, lidt 50´er viser, en enkelt fra 1908. Jens Memphis dukker også op. Så kort sagt en blandet landhandel, med lidt, håber vi, for enhver smag.

Desuden skal vi denne gang have et genhør med Novicerne. De er 3 glade syngepiger, der i mange år har underholdt deres altid veloplagte publikum med friske og ikke mindst pikante Bakkesange og lignende fornøjelige viser. Efter en pause er de nu tilbage og glæder sig til at optræde i Visens Venner Frederikssund.

I deres repertoire indgår mange kendte og elskede numre, og med deres smittende humør og et publikum, der ofte synger med af fuld hals, giver de og deres pianist tilhørerne en glad og måske lidt pikant oplevelse.

Viseaftenen foregår i Elværket og starter kl. 19.00 med spisning af medbragt mad.

HUSK SERVICE: glas, bestik, tallerken, kaffekop. Drikkevarer købes på stedet til billige priser. Der serveres kaffe og småkager i pausen. Tilmelding til Erling Salhauge på mail salhauge@webspeed.dk eller på telefon 28863045.

Mød op og få en dejlig aften i selskab med glade visevenner – og bare rolig – der bliver også masser af fællessang

Du finder også Visens Venner Frederikssund på Facebook
Vi er også på Facebook

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.