Mens vi venter på at igen at kunne synge sammen

Kære visevenner. Et nyt år er er startet – et år som forhåbentligt kun kan blive bedre end 2020. Vi går imod lysere tider. Dag for dag tiltager dagens længde og også håbet om, at vi snart kan mødes igen i Elværket til vores hyggelige fredags viseaftener i Visens Venner Frederikssund med sang, musik og socialt samvær. Vi ved at mange savner at kunne mødes og synes det kun kan gå for langsomt. Men som Alberte Winding synger: “Nu kommer fuglene igen, og lyset vælter pludselig ind”. Vi går imod lysere tider og Corona vaccination er i gang, så en skønne dag i en forhåbentlig nær fremtid, kan igen vi få mulighed for at synge sammen.

Lysere tider er på vej

Indtil da må vi hver især synge i badet, i bilen, i sofaen, etc. så stemmelæberne kan holdes i form og humøret højt. F.eks. denne af Halfdan Rasmussen:

  1. Jeg fandt en sang på vejen, en lille hjemløs en. Med store runde øjne og to små trætte ben. Den sad og var bedrøvet og græd sig helt itu, for ingen havde prøvet at synge den endnu.
  2. Jeg talte venligt til den og sang den lys og glad og gav den klokkeblomster, viol og kløverblad. Så sprang den op fra vejen ind i min øregang. Nu er den helt min egen og ingen andres sang!

Du kan høre visen her med Jesper spillemand på You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=0UtqfziP0G8

Måske du også kan finde interessant information på Visens Venner Danmarks hjemmeside: https://www.visensvenner.dk/

Du kan også her på hjemmesiden for Visens Venner Frederikssund læse om og høre klip fra tidligere viseaftener: http://visensvennerfrederikssund.dk/tidl-viseaftener/

PÅ GENSYN TIL “GAMLE” SOM NYE VISEVENNER ENGANG I 2021

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.