Sæsonen skydes i gang i Visens Venner Frederikssund fredag d. 25., aug. 2023

Nu går det løs igen – sæsonens første viseaften i Visens Venner Frederikssund skydes i gang fredag den 25. august kl. 19 i Elværket.

Visens Venner Frederikssund lægger ud med besøg af Viseveteranerne, som vil underholde hele aftenen kun afbrudt af kaffepausen og de mange fællessange, som Visens Venner Frederikssund altid er garant for.

Viseveteranerne består af de 3 professionelle sangere Dorte Birch, Erik Lund-Nielsen og Jes Sindal samt deres trofaste og dygtige akkompagnatør Helle Juul Sørensen. Har du tidligere besøgt Visens Venner Frederikssund eller en anden Visens Venner forening, er du er du sikkert stødt på Viseveteranerne. I Visens Venner Frederikssund har Viseveteranerne bl.a. optrådt med en HC Andersen kabaret, som var meget populær. Hvad de denne gange vil optræde med er en overraskelse. Men sikkert er det, at I kan glæde jer til endnu en fornøjelig aften med god musik og sang.

Du kan læse mere om Viseveteranerne via dette link: https://viseveteraner.dk/veteranerne

Kom og vær med til at synge sæsonen i gang i Visens Venner Frederikssund. Fællessang er godt for humøret. Hjerneforsker Peter Lund Madsen nævner det sammenhold, som fællessang skaber, mens vi synger sammen:

”Det, vi mennesker kan – bedre end noget andet dyr – er at holde sammen. Og fordi sammenhold er så vigtigt, har vi fået redskaber til at styrke sammenholdet, og ét af de redskaber er musikken. Er der noget, der får os til at føle det samme på samme tid, så er det musikken. Så vil man virkelig være sammen med andre – og føle det – så skal man synge sammen. Vil man virkelig føle fællesskab, så syng sammen“. 

Så kom og tag del i fællesskabet.

Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 23. august. Tilmelding sker på enten flg. e-mail:  salhauge@webspeed.dk eller på Tlf. 28863045.

Som sædvanligt starter vi med spisning af medbragt mad kl. 19.

Husk at medbringe egen service: glas, tallerken, bestik & kaffekop

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.