Sidste chance for at komme til viseaften i denne sæson – fredag den 29. april 2022

Hvis du ikke vil gå og vente med at få en glad musikalsk aften indtil den nye sæson begynder i august, så er det med at sætte kryds i kalenderen. Fredag den 29. april er sidste chance for at komme til viseaften i denne sæson i Visens Venner Frederikssund. Denne aften får vi besøg af Visens Venner Brønshøj. De vil optræde med et blandet program der kommer hele visepaletten rundt.

Visens Venner Brønshøj optræder med en blandet buket viser denne sidste viseaften i Visens Venner Frederikssund

Viser er en blandet landhandel, hvor forskellige genrer mødes med det fælles udgangspunkt, at teksten spiller en vigtig rolle. Viser er ord med mening, og det kriterium lever visesangerne fra Brønshøj i den grad op til.

Danske troubadourer er en af overskrifterne på aftenens program. Her synges der sange fra bl.a. Erik Grips, Benny Holst og Sebastians sangbøger. Revy og kabaret er et andet tema med viser fra f.eks.  Cirkusrevyen. I denne afdeling spiller kostumer en vigtig rolle for fremførelserne af viserne. Sidst men ikke mindst er den mere ”klassiske” visesang repræsenteret med bl.a. temaet fra TV serien Tornfuglene, visen ”Klokkeblomst, bellis og følfod” og Sigfred Pedersens ”Den røde kjole”.

De aktive i Brønshøj har vidt forskellige baggrunde og interesser. Dette afspejles i den enkeltes repertoire. Derfor er aftenens program en blandet buket, hvor der både er plads til latter og eftertænksomhed, og det er vel i bund og grund det visesang handler om.

Aftenens optrædende er:

Kirsten Falsing (sang) Hanne Kalsing (sang), Lena Saul (sang), John Elberg (sang), Niels-Flemming Carlsen (sang og klaver), Henning Jensen (sang og guitar) samt Klaus Helsøe (sang og harmonika).

Hvis du ikke før har været til viseaften i Visens Venner, så grib chancen og kom på besøg denne sidste aften i sæsonen i Elværket Frederikssund. Som gæst betaler du kr. 100 for entré og i prisen er inkluderet en øl, en vand eller et glas vin.

Vi spiser den medbragte mad kl. 19. Husk Service (tallerken, bestik, glas og kaffekop).

Tilmelding på : salhauge@webspeed.dk eller til. 2886 3045 senest d.27. april.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.