Sådan gik viseaftenen d. 28. feb 2020

Her et vue ud over noget af salen

Det blev en forrygende viseaften. Der var flere rekorder: Aldrig har vi været så mange til en viseaften – 116 havde fundet vej til Elværket. Og aldrig har så mange optrådt på en aften. Så det var gang i den fra start til slut. Optrædende var Birgit og Flemming fra Visens Venner Roskilde. Anette, Hanne, Joan, Marianne, Karl Johan, Leif og Tom. Fire af vores egne medlemmer optrådte også – det var Ellen, Erling, Klaus og Kjell.

Erling, Ellen, Kjell og Klaus
Birgit og Flemming fra Visens Venner Roskilde

Vores egne sangere lagde ud med i fællesskab at synge Mandaley. De sang herefter hver især som flg.:

Ellen: “To sommerfugle”, Erling sin egen tekst: “Se det lysner nu allevegne”, Klaus: “Anna var i Anders kær” og Kjell “Musens sang”.

Kjell var også aftenens visevært.

Så gik Birgit og Flemming fra Visens Venner Roskilde på scenen. De har også tidligere aflagt os besøg.

Birgit sang bl.a. “Gyldenlakken”, “Jeg har ham i mit blod”, PH’s “Itu…, Itu…, i tusinde stykker” og “Jeg vil slå et slag for det gode humør”

Vores gæster fra Visens Venner København mødte talstærkt op og fortolkede flere viser som var oversat fra franske viser af bl.a. Georges Brassens, Charles Aznavour. Et eksempel herpå var deres pinist Leif som sang og spillede dansk udgave af Charles Aznavours “She” .

Herunder lidt flere stemningsbilleder:

Anette & Karl Johan fra VV København sang Showboat to China

Hanne og Leif fra VV København optrådte med bl.a. “Vanvid” som i den engelsk udgave hedder “Crazy” og blev sunget af Patsy Cline
Joan og Leif fra VV København gav “I skabet hænger 4 kjoler”
Marianne og Tom fra VV København optrådte med bl.a. “Baby det er koldt udenfor”.

Månedens nye vise blev introduceret af vores egne Birgit og Leif. Det var en ny fædrelandssang: “For vist vil de komme” skrevet af Lisbeth Smedegaard Andersen og musikken er af Bent Fabricius Bjerre.

Under fanen “Tidligere viseaftener” kan du høre uddrag af aftenens viser. Bl.a. kan du høre hvor godt det lyder når 116 i fællesskab synger Anne Linnets “Forårsdag”. Du kan gå direkte til siden via dette link: /http://visensvennerfrederikssund.dk/tidl-viseaftener/

Næste viseaften er fredag den 27. marts – det bliver en kombineret generalforsamling og viseaften. Men bare rolig – der bliver masser af musik og sang og også optræden. Nærmere info følger senere

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.