Næste viseaften fredag den 30. sept. 2022

Så står næste viseaften i Visens Venner Frederikssund for døren. Det bliver en aften som veksler mellem optræden af Thomas Kirkegaard fra Visens Venner Hillerød og optræden af flere af vores egne aktører i Visens Venner Frederikssund.

Thomas Kirkegaard, Visens Venner Hillerød:

“Mine musiske meritter går tilbage i tiden til Jazz, folkesang, pop og rock, ballader og korsang, som jeg med stor glæde har sunget i Majazzkoret i snart 30 år. Jeg spiller stadig i band, synger folkesang, synger i kor, men holder mest af at lege troubadur.

På denne aften i Visens Venner Frederiksund skal vi vidt omkring, i både danske, norske og engelske sange. Der vil være sørgelige, søde, lidt alvorlige og endda den der løftede pegefinger omkring os selv og klodens tilstand, – lidt filosofi men også sjove sange. Programmet har sange som er oversat fra engelsk til dansk, mine egne sange og engelske sange, – alle akkompagneret af guitar, – eller min lille ukulele.”

Vi glæder os til at byde Thomas velkommen.

Halvdelen af aftenen er det Visens Venner Frederikssund, der underholder. Ikke mindre end 8 forskellige visefortolkere går på scenen, og fokus er på Halfdan Rasmussen. Vi vil underholde med både hans muntre viser men også de mere alvorlige. Vi garanterer at vi kommer vidt omkring i hans digtning. Der vil også være en forbudt afdeling – det kan vi naturligvis ikke komme ind på allerede nu.

Vi spiser den medbragte mad kl. 19. Husk Service (tallerken, bestik, glas og kaffekop).

Tilmelding: salhauge@webspeed.dk eller til. 2886 3045 senest d.28. september 2022.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.