Kommende viseaften fredag den 25. oktober 2019

Glæd dig til en ny og fornøjelig viseaften hos Visens Venner Frederikssund. Denne aften skal vi have besøg af to gæster fra Visens Venner Glostrup – de dygtige visefortolkere og guitarister Jes Sindahl og Nicolai Engstrøm.

Jes står ofte for den gode latter, men der kan også snige sig en alvorlig vise ind, som nyder godt af Jes´ stærke fortolkning. En del af sit repertoire har Jes selv sat musik til.

Nicolai skriver en del af sit repertoire selv eller over- sætter fra amerikanske og nordiske artister. Han har bl.a. skrevet melodier til Tove Ditlevsens digte Tågængeren med Karen-Lis Mynster.

Jes Sindal
Jes Sindal
Nicolai Engstrøm

Aftenen byder endvidere på muntre sange og viser med syngepigerne Novicerne. To af pigerne er denne aften vores egne Jette og Ellen og ved klaveret sidder Leif. Der er lagt op til festlige og også pikante viser fortolket af Jette, Herdis og Ellen. Vi skal bl.a. høre Den lille frække Frederik, Vardes vilde liv og Sådan var det ikke i 90’erne

Glæd jer til en musikalsk og fornøjelig aften i selskab med glade visevenner

Vi åbner dørene kl. 19 hvor vi spiser vores medbragte mad. Husk service og også kop til kaffen.

Tilmelding til formand Erling Salhauge Tlf.: 47313642 – e-mail: salhauge@webspeed.dk. Visevært denne aften er Marianne Vittarp Holt

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.