En aften i selskab med Sigfred Pedersens viser 24. februar 2023

Mød op i Elværket fredag den 24. februar kl. 19, når visens Venner Frederikssund denne aften har et Sigfred Pedersen tema efter ide af vores musiker Leif Nielsen.

De fleste kender og kan synge med på mange af Sigfred Pedersens dejlige viser. F.eks. “Nu går våren gennem Nyhavn“, “Tørresnoren”, “Katinka, Katinka”, etc. Men der er så mange flere, og en stor del af dem kan du denne aften stifte bekendtskab med.

Der bliver rig mulighed for at synge med på de mange iørefaldende melodier. Visens Venner Frederikssund er kendt for at vi altid har mange fællessange på programmet til vores viseaftener. Kan du lide at synge i fællesskab, så glæd dig. Denne aften bliver der nemlig skruet endnu mere op for fællessang, og alle fællessang viserne er denne aften også af Sigfred Pedersen. Indimellem vil Visens Venner Frederikssunds egne solister underholde med nogle af hans mindre kendte viser.

Det var Sigfred Pedersen som i 1953 i København startede den første Visens Venner forening i Danmark.

Aftenen starter som sædvanligt med spisning af medbragt mad. Husk egen service: glas, tallerken, bestik, kaffekop

Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 22. februar. Tilmelding på enten e-mail:  salhauge@webspeed.dk eller Tlf. 28863045.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.