Cabaret i Visens Venner Frederikssund fredag den 28. januar

Fredag d. 28 jan. starter Visens Venner Frederikssund et nyt år med masser af musik og fællessang. Vi lægger ud med ”Det er ganske vist” en cabaret der handler om HC Andersen. Cabareten fremføres af et hold meget dygtige og rutinerede visesangere, der kalder sig ”Den grimme ælling”. Gruppen består af Dorte Birch, Erik Lund-Nielsen, Helle Juul Sørensen og Jes Sindal, der alle er ”opvokset” i Visens Venner miljøet. Sammen har de indstuderet og instrueret forestillingen ”Det er ganske vist”.

Dorthe, Helle, Erik og Jes i cabareten “Det er ganske vist”

Alle fire ”ællinger” fremfører nogle af H. C. Andersens kendte sange og enkelte mindre kendte og fortæller nogle af digterens populære eventyr. Numrene bindes sammen af tekster der er forfattet af og fremføres af Dorte. Helle er den meget rutinerede pianist og akkompagnatør, der akkompagnerer forestillingens musikalske indslag. Erik tager sig af den tekniske side af forestillingen.

Viseaftenen foregår i Elværket og starter kl. 19.00 med spisning af medbragt mad.

HUSK SERVICE: glas, bestik, tallerken, kaffekop. Drikkevarer købes på stedet til billige priser. Der serveres kaffe og småkager i pausen. Tilmelding til Erling Salhauge på mail salhauge@webspeed.dk eller på telefon 28863045.

Visens Venner Frederikssund har fået nyt logo

Siden 1952 har Frederikssund været kendt for vikingespil, så selvfølgelig skulle vores logo fortsat være en viking. Men vi ønskede et mere klart grafisk udtryk end tidligere. Vores nye viking svæver over vand, fordi vikinger rejste over farvande og fordi vi er en fjordby.

Tænker du: Mangler der ikke horn på vikingehjelmen i logoet?

Svaret er nej. Nationalmuseet skriver flg.: “Hjelmene i vikingetiden havde ikke horn, som mange ellers tror. De var derimod udstyret med næsebeskyttere.”

Hvem står bag vores nye logo?

Der er en sød historie bag vores nye logo. Det er lavet af Taylor, en 15 årig amerikansk udvekslingsstudent. Taylor var på udvekslingsophold i Danmark i 3 måneder i efteråret 2021. Et medlem af bestyrelsen hørte, at hun er dygtig til at tegne og male og at hun havde kæmpet hårdt for at få råd til at komme på udveksling. Vi spurgte om hun kunne tænke sig at give et bud på vores viking. Det ville hun gerne og således tjene lidt. Vi synes hun er dygtig og håber med tiden at hun kan gøre det til sin levevej, hvis hun vil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.