Sådan forløb sæsonens sidste viseaften – på gensyn 25. august 2017

Vi havde besøg af Iben Hasselbalch fra Visens Venner Nordsjælland & Hillerød samt Novicerne, som består af: Herdis Clausen, Anette Godsk samt vores egne vise venner Jette, Leif og Ib. Ib var også aftenens vicevært.

Iben Hasselbalch sang bl.a. viser om venskaber & om piger/kvinders syn på sig selv fra vi er 10 år til de 80 år & om at være overvægtig, under den hvide bro, m.m.

Novicerne, som havde fået to nye medlemmer siden sidst vi havde dem på besøg,  gav flere pikante sange samt andre klassikere. De sang bl.a. Solitudevej, Sørens fedtlæderstøvler og en sang om at have sit på det tørre, jeg er lige blevet fyrre.

 

 

Du kan læse mere om Iben Hasselbalch og Novicerne ved at klikke på dette link: Foromtale Visens Venner April 2017

Laila og Jørgen, som var med i Visens Venner Frederikssund for første gang, havde meldt sig til at tage de magiske 5 minutter.  Jørgen sang Anne Linnets Forårssang og Laila Edelweis.

Birgit og Leif lærte os aftenens nye vise: Når vildgåsen om Valborgnat (natten til den 1. maj).

Ud over ovennævnte var der de sædvanlige fællessang som denne aften var valgt af Lis, Conni, Børge og Kristian. Vi sang bl.a. Veronika, Så tag mit hjerte, Jeg har været på valsen, m.m.

Den kommende sæson i Visens Venner Frederikssund starter fredag den 25. august 2017. Vi glæder os til at byde såvel hidtidige som nye medlemmer og gæster velkommen. Tag gerne din nabo, gode ven, barnebarn, m.m. med som gæst. Husk blot tilmelding til formand Erling Salhauge enten via mail: salhauge@webspeed.dk eller telefon  4731 3642

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *