Sådan forløb den kombinerede generalforsamling & viseaften 31. marts 2017

Aftenen startede med smørrebrød til alle fremmødte. Den første fællessang var vores 25 års jubilæums sang, som Birthe Hansen lavede til jubilæet. Bestyrelsen har besluttet at den skal synges hvert år til vores generalforsamling. Under spisning var der indlagte skålsange.

Generalforsamlingen varede fra kl. 20 til 21.

Formand Erling flankeret af sekretær Birgitte og kasserer Robert samt Ib som var dirigent under generalforsamlingen

Referat fra generalforsamlingen kan læses her på hjemmesiden under “Generalforsamling” eller ved at klikke på dette link: Referat af Generalforsamling 2017

Efter kaffepausen havde vi de magiske 5 minutter og her overraskede Liva med at gå på scenen for første gang. Dejligt med nye aktører.

Birgit og Leif havde forberedt månedens nye vise Adam og Eva om den hvide og røde Hylde-Gøgeurt. Leif introducerede med en fortælling om hvad der ligger bag visen. 

Og aftenen sluttede med at formand Erling gik på scenen med brandgode sange fra brandmands sangbogen.

 

F.eks “Hej du gamle borger” og “Pjaltenborg”. Han fik salen til at gynge med arm i arm.

 

 

 

 

Ind imellem ovenstående var der mange fællessange valgt af Tove, Kristian og Birthe. Vi sang bl.a. “Den gamle skærslippers forårssang”, “Imellem Esbjerg og Fanø”, “Det var en aften på Tivoli”.

Aftenens sidste vise var: “Nu går sidste vise”

Næste Viseaften : Fredag d. 28. april og Ib er visevært. Han byder på et spændende program med dejlige damer på scenen. Mere skal ikke røbes her. Program kommer senere. Hold øje med vores hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *