Sådan forløb viseaftenen den 26. oktober 2018

Denne aften havde vi besøg af de tre erfarne og dygtige visefortolkere Sisse Bohn, Jørgen Høyer Olsen og Lasse Herrguth fra Visens venner Hillerød. Det blev som lovet på forhånd en aften, hvor der var brug for både lattermusklerne og eftertænksomhed.

Lasse Hergutt lagde ud akkompagneret af Grete Hermansen og Jørgen på violin. På repertoiret var viser om natur og mennesker. Bl.a. Godmorgen lille Danmark, Hvornår er der dejligst i Danmark, Åbent landskab og Nu går våren gennem Nyhavn på en helt anden melodi end vi sædvanligvis hører. Du kan høre en af Lasses viser ved at trykke på pilen til venstre i feltet nedenfor:

Sisse Bohn sang bl.a.: 

Det er måden, Skynd dig langsomt, Jeg husker tydeligt ballonen den spang (den kan du høre herunder), Hvis og hvis min bedstemor, Det er da altid bedre end at være enlig og Sisse sluttede af med et Kim Larsen – Stjerner dukker frem. I Fiskerpigens sang fik Sisse assistance af Lasse:

Månedens nye vise stod Birgit og Leif som sædvanligt for. Denne gang havde de valgt en vise med tekst af Tove Ditlevsen: Umoralsk vise og melodien er af Lasse Helmer. Du kan herunder høre Birgit synge visen:

Jørgen Høyer Olsen akkompagnerede sig selv på guitar. Jørgen sang bl.a.:

Lummer er sommernatten, På vælgerforeningens møde, En mand der hed Søren, Put lidt mere brænde i pejsen. Du kan høre en af Jørgens viser her:

Indimellem de mange skønne viser var der masser af mulighed for at synge med på fællessange som denne aften var valgt af Birgit og Finn,

Viseværter var Birgitte og Marianne.

På gensyn til vores næste viseaften, som også er vores juleafslutning med konkurrencer og skønne julesange, sildemadder og juleboller. Det er den den 30. november kl. 19 i Eværket

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.