Sådan forløb viseaftenen den 16. marts 2018

Denne aften var delt i to: den første havdel var afholdelse af generalforsamlig. Den anden halvdel var en almindelig viseaften. På grund af generalforsamlingen var der denne aften mad og drikke til alle:

       

Ellen Andersen fik overrakt en flaske vin for at have skaffet et nyt medlem.

Efter nogle skålsange og fællessange gik generalforsamlingen igang med Ib Olsson som ordstyrer. Som afslutning fik Erling en krukke med forårsblomster som anerkendelse af sin indsats som formand:

    

De magiske 5 minutter stod Birte Hansen for denne aften med en sang om at man starter helt fra lille.

Månedens nye vise blev denne gang præsenteret af Birgitte og Leif. Birgit havde nemlig måttet overgive hvervet til Birgitte på grund af dårlig hals. Den nye vise var: “Vorherre blev træt af vinteren” med tekst af Sigfred Pedersen og melodi af Axel Nielsen.

 

Efter flere fællessange gik Erik Skeeter på scenen med bl.a. nogle af sine egne sange. Der blev også plads til et ekstranummer efter ønske fra salen.

Så var endnu en god aften forbi og vi sang den sædvanlige farvelsang: Go’ nu nat:

Næste viseaften er fredag den 4. maj.

Du kan læse om denne aften under kalenderfunktionen i menuelinjen øverst på siden eller du kan klikke på dette link: https://visensvennerfrederikssund.dk/?page_id=85. Glæd dig til en fornøjelig aften.

Tilmelding til formanden: Erling Salhauge, Telefon: 4731 3642                                           eller  e-mail: salhauge@webspeed.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *