Årets første viseaften fredag den 26. januar 2018

Velkommen til årets første viseaften, hvor du kan møde dygtige visesangere fra Visens Venner København, Visens Venner Østsjælland og Visens Venner Roskilde.

Fra VV København kommer Didde Mosegård. Didde akkompagneres af Arne Mørch. Didde vil synge viser af bl.a. Cornelius Vreswijk samt viser, hun selv har lavet tekster til. Fra VV Østsjælland kommer Mette Østerbro og hun akkompagneres af Bjarne Kjærsgaard. De optræder med et blandet repertoire og mikser det alvorlige og det humoristiske. Fra Roskilde kommer Erik Ravn, Birgit og Flemming. Erik vil synge bl.a. Erik Oluf Andersen, En fattig troubadur og Søndag morgen. Birgit og Flemming vil synge bla. Klovnens sang, Sagt op og Guldfisken.

Der vil selvfølgelig også være mange fællessange og de magiske 5 minutter, hvor nogle af vore egene vil give en enkelt vise. Sidst men ikke mindst skal vi stifte bekendtskab med månedens nye vise.

Mød op til denne fornøjelige aften med din medbragte mad. Drikkevarer køber du i baren. Vi starter kl. 19. Du tilmelder dig hos formanden Erling Salhauge: Tlf. nr.: 47 31 36 42 eller Email: salhauge@webspeed.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *